Home » Vietor Yachts is Dealer van Van Speijk

november 15, 2022

Vietor Yachts is Dealer van Van Speijk

Viëtor Yachts heeft bekendgemaakt dat ze de dealership hebben verkregen voor Van Speijk sloepen. De Van Speijk sloepen zijn ontworpen met het oog op klasse en elegantie en bieden een unieke mix van traditioneel ontwerp en moderne technologie. De modellen bestaan uit de Van Speijk 26, Van Speijk 32 en Van Speijk electrified.

De Van Speijk 26 is een schip van aanzien, dat lijkt op een klassieke marinesloep en is voorzien van een eigentijds ontwerp. Het is moeilijk te geloven dat dit schip eigentijds is voor het passerende en wandelende publiek. De Van Speijk 32 is een grote sloep die het traditionele uiterlijk van een sloep combineert met comfort en snelheid. Het model werd vanaf het begin van de negentiende eeuw gebruikt als bijboot om voedsel of water te halen of om ankers uit te zetten.

De Van Speijk Electrified biedt rust en stilte aan boord, zonder motorgeluiden en stinkende dampen die in de buurt lekken. Het schip is ontworpen voor harmonie met de omgeving, zodat u en uw geliefden kunnen genieten van de omgeving in al haar glorie. Alle Van Speijk modellen zijn leverbaar met elektrische aandrijving.

Als exclusieve dealer zal Viëtor Yachts alle Van Speijk modellen aanbieden, inclusief de nieuwe Van Speijk electrified. Dit is een bijzonder moment voor beide bedrijven, omdat het de eerste keer is dat Van Speijk sloepen beschikbaar zijn bij Viëtor Yachts. Viëtor Yachts staat bekend om hun passie voor vakmanschap en elegantie, en het is dan ook geen verrassing dat zij de aangewezen dealer zijn voor deze exclusieve sloepen.

Vraag meer informatie aan