Crew / Captain

Bent u op zoek naar een betrouwbare kapitein om uw jachtavontuur onvergetelijk te maken? Bij Vietor Yachts bent u aan het juiste adres! Wij bieden de mogelijkheid om een kapitein in te huren die niet alleen over uitgebreide ervaring beschikt, maar ook een passie heeft voor het verkennen van de prachtige wateren van de Middellandse Zee.

Kapitein Inhuren met Expertise:
Onze eigenaar, Hanno Viëtor, heeft meer dan 6 seizoenen in de Middellandse Zee als kapitein gewerkt, zowel voor charterjachten als privéjachten. Of u nu van plan bent om overdag te varen of een spannende nachtelijke tocht te maken, Vietor Yachts staat voor u klaar. Wij bieden diensten voor zowel Chase boats als Moederschepen, en kunnen zelfs jachtleveringen voor u regelen. Met onze tijdelijke crewopties kunt u er zeker van zijn dat uw reis soepel verloopt.

Unieke Ervaringen aan Boord:
Bij Vietor Yachts gaan we verder dan alleen het aanbieden van kapiteindiensten. We begrijpen dat uw vakantie onvergetelijk moet zijn, en daarom zijn we ervaren in verschillende watersportactiviteiten aan boord. Of u nu van duiken houdt, sportvissen wilt proberen, geïnteresseerd bent in E-foiling, wakeboarding, of wilt genieten van de snelheid van Seabobs, wij hebben het allemaal voor u beschikbaar.

Waarom Kiezen voor Vietor Yachts:
Wij zijn gepassioneerd over wat we doen en streven ernaar om uw jachtervaring naar een hoger niveau te tillen. Met onze expertise, toegewijde crew, en een breed scala aan watersportactiviteiten, kunt u erop vertrouwen dat uw vakantie met Vietor Yachts onvergetelijk zal zijn.

Kies voor Vietor Yachts en laat ons uw dromen op het water waarmaken. Wij staan klaar om u te verwelkomen aan boord en u een onvergetelijke reis te bezorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw kapitein in te huren en uw avontuur te beginnen!

Vraag een kapitein en/of bemanning aan.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.