Home » De nieuwe Zeelander 5

mei 11, 2023

De nieuwe Zeelander 5

De nieuwe Zeelander 5: Sierlijk ontwerp, ruime binnenruimte en indrukwekkende prestaties 
Zeelander, het Nederlandse luxe jachtmerk, heeft onlangs zijn nieuwste model gelanceerd: de Zeelander 5. Met al zes boten in productie, is deze boot al een groot succes. Het sierlijke ontwerp van de boot is een perfecte balans tussen klassieke rondingen en moderne lijnen. De S-vormige scheepslijn benadrukt de beroemde Zeelander rondingen en creëert een stijlvolle uitstraling.

De nieuwe romp 
Een van de belangrijkste verbeteringen aan de Zeelander 5 is de nieuwe romp. Deze biedt niet alleen grotere ramen, maar ook meer binnenruimte, waardoor het interieur ruimtelijker aanvoelt dan ooit tevoren. De betere toegang tot de verschillende ruimtes zorgt bovendien voor een betere sociale dynamiek aan boord.

Reizen in stilte 
Een andere belangrijke verbetering aan de Zeelander 5 is de geluidsisolatie. De boot is Zeelander’s stilste boot ooit, met een geluidsniveau dat 2dBA lager ligt dan dat van zijn voorganger.
Een andere optie die beschikbaar is voor de Zeelander 5 is de Seakeeper 6 gyro stabiliser. Deze zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het varen.

Prestaties 
De prestaties van de Zeelander 5 zijn echter allesbehalve stil. Met een topsnelheid van 40 knopen en de krachtige Triple IPS 650, biedt de boot opwindende prestaties en een soepele, responsieve vaart.

Mijn ervaring met de boot 
Als voormalig kapitein van de Z44 kan ik persoonlijk zeggen dat de Zeelander 5 een fantastische upgrade is ten opzichte van zijn voorganger. De boot biedt veel meer ruimte en comfort, waardoor het perfect is voor langere reizen. De nieuwe beachclub is ook een leuke toevoeging, die veel meer mogelijkheden biedt dan de oude Z44.
Kortom, de Zeelander 5 is een indrukwekkend nieuw model dat de verwachtingen van de veeleisende booteigenaar overtreft. Het biedt een uitstekende combinatie van stijl, comfort en prestaties, en zal zeker een populaire keuze zijn voor degenen die op zoek zijn naar een luxe jacht. De Zeelander 5 is meer dan alleen een weekend boot, het is een volwaardige boot geworden waarop je gerust wekenlang met je gezin kunt verblijven. Met de ruimere binnenruimte en het comfortabele interieur voelt het alsof je een luxe hotel op het water hebt.

Vraag meer informatie aan