Boot te koop

Viksund 27

Lengte:

8.10M

Breedte:

2.85M

Diepgang:

1.20M

Merk:

Viksund

Bouwjaar:

1970

Motor(en):

SABB

BTW:

Betaald

Locatie:

Amsterdam

Prijs:

SOLD

"Viksund 27, klassiek Noors jacht uit 1970. Goede staat, SABB-motor. Prachtig vakmanschap!"

Viksund 27: Klassieke Jacht met Historie

Bent u op zoek naar een klassiek, charmant motorjacht dat zowel kwaliteit als geschiedenis uitstraalt? Dan is de Viksund 27 precies wat u zoekt!

De Geschiedenis van Viksund
Viksund is een pionier in de Noorse botenbouw, opgericht in 1966 in Bergen. Het eerste model, de 25 Sabbcruiser, legde de basis voor een rijke traditie in hoogwaardige boten. Viksund was een van de eerste bedrijven in Noorwegen die zich toelegden op het bouwen van boten van glasvezel, wat hen al vroeg veel succes opleverde. In de jaren ’70 was Viksund een van de grootste botenbouwers in Noorwegen, gespecialiseerd in zowel vissersvaartuigen als motorjachten.

Na een uitdagende periode in de late jaren ’80 herstructureerde Viksund zich en introduceerde nieuwe modellen, waarmee het bedrijf eind jaren ’90 opnieuw een leidende positie innam. Sinds 2000 focust Viksund zich exclusief op motorjachten tussen 30 en 40 voet, waaronder populaire modellen als de Viksund 320, Viksund 340 St Cruz, en de Viksund 360 St Cruz.

Over de Viksund 27
De Viksund 27 “Columbi” is een van de vele klassieke modellen die Viksund in de jaren ’70 ontwikkelde. Dit jacht is een perfect voorbeeld van Viksunds vakmanschap en tijdloze ontwerpen. Het schip is voorzien van een betrouwbare SABB-motor en heeft een tijdloze uitstraling.

Specificaties en Staat
Deze Viksund 27 verkeert in uitstekende staat. Motorisch en technisch is de boot perfect onderhouden, en de lak ziet er schitterend uit. Bovendien zijn er onlangs nieuwe ramen ingezet. Om de boot helemaal puntgaaf te krijgen, raden we aan om de dakbekleding voorin te vervangen.

Kenmerken:
– Klassiek design met moderne accenten
– Sterke SABB-motor
– Prachtige lak
– Nieuwe ramen

Deze Viksund 27 biedt u de perfecte mix van stijl, prestaties en vakmanschap. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een stukje Noorse botenbouwgeschiedenis!

Algemeen

Merk:

Viksund

Model:

23

Kleur:

Navy Blauw

Lengte:

8.10M

Breedte:

2.85M

Diepgang:

1.20M

hoogte:

Niet bekend

Gewicht:

2500kg

Techniek

Motor(en):

SABB

uren:

Niet bekend

Brandstof:

Diesel

Brandstof capaciteit:

Niet bekend

Max snelheid:

Niet bekend

Romp:

Polyster

CE-norm:

Niet bekend

Aandrijving:

Niet bekend

Accommodatie

Cabines:

1

Slaapplaatsen:

4

Personen:

8

Drinkwater:

Niet bekend

Grijswater:

GEEN

Koelkasten:

Niet bekend

Verwarming:

GEEN

Toilet:

GEEN

Extra's