Boot te koop

Vandal Explorer

Lengte:

14.00m

Breedte:

4.40m

Diepgang:

0.80m

Merk:

Vandal

Bouwjaar:

2022

Motor(en):

2x Yamaha XTO 425HP 5.6 L

BTW:

Op aanvraag

Locatie:

Monaco

Prijs:

Op aanvraag

De Land Rover Defender van het water. Een meesterwerk van Espen Øino.

Een blik en je ziet het meteen: deze boten zijn bedoeld voor onverschrokken avontuur, om de hectiek van het dagelijks leven achter je te laten en te ontsnappen naar de sensatie van de ongetemde natuur. De VANDAL Explorers zien er sterk, capabel, verfijnd, snel, niet te stoppen uit. Omdat ze dat zijn. Gedurfde, go-anywhere vaartuigen met echte technische integriteit en doelgerichte styling gemaakt door Espen Øino International.

Deze krachtige catamarans met foil ondersteuning kunnen op maat gemaakt worden om aan uw specifieke behoeften te voldoen, terwijl ze uitstekende zeewaardigheid garanderen. De gedurfde semi-custom ontwerpen werken net zo effectief in de extreme breedtegraden van Zuid-Amerika en Scandinavië als in de Middellandse Zee. Jouw VANDAL Explorer combineert vorm en functie zoals ontworpen door Espen Øino International.

Hun design expertise betekent dat de VANDAL Explorers zuiverheid van doel mengen met elegante verfijning. En een lay-out die je de vrijheid geeft om je impulsen te volgen. Omarm de elementen en voer de actie vanaf de open fly bridge, waar er ook ligbedden en zitplaatsen zijn. Of geniet op het hoofddek van de weerbestendige bescherming van een gestroomlijnd stuurhuis met een geïntegreerde multifunctionele kombuis en een inklapbare eettafel, alles wat u nodig hebt om tot 14 passagiers in stijl te ontvangen. Op het achterdek vindt u uitnodigende sofa’s en ligstoelen, en een vaste regendouche om uzelf te verfrissen terwijl u geniet van unieke landschappen. Ingebouwde draagbare koelboxen en veel opbergruimte benedendeks voor uw gemak. Intelligente ergonomie en geruststellende handrails voor de veiligheid… EOI heeft aan alles gedacht.

Inclusief een comfortabele overnachting cabine over de twee rompen, met een apart daghoofd bestaande uit toilet en douche. De luchtige sfeer wordt versterkt door het gebruik van lichte houten bekleding en heldere kleur liners om natuurlijke zuiverheid te creëren – een indruk versterkt door de frisse lucht die binnenstroomt uit de ramen en luiken, geholpen door krachtige ventilatoren om de ventilatie te maximaliseren.

Zelfs de opbergruimte straalt een natuurlijk gevoel van buitenlucht en avontuur uit. Gerecyclede zeilen zijn gebruikt om stijlvolle, lichtgewicht, draagbare opslagtassen te maken die u kunt losmaken en over uw schouder kunt dragen om mee te nemen voor avonturen buiten uw boot.

Algemeen

Merk:

Vandal

Model:

The mule

Kleur:

Grey

Lengte:

14.00m

Breedte:

4.40m

Diepgang:

0.80m

hoogte:

5.90m

Gewicht:

11.800kg

Techniek

Motor(en):

2x Yamaha XTO 425HP 5.6 L

uren:

108

Brandstof:

Benzine

Brandstof capaciteit:

2x 630liters

Max snelheid:

43kts

Romp:

Aluminium

CE-norm:

B

Aandrijving:

2x outboard Yamaha 5.6L V8 met joystick control

Accommodatie

Cabines:

1

Slaapplaatsen:

2

Personen:

12

Drinkwater:

200 liters

Grijswater:

150 liters

Koelkasten:

1x

Verwarming:

nee

Toilet:

ja elektrisch

Extra's

Anker verlichting, Navigatie verlichting, Yamaha tender met 10pk outboard, Flydeck controls